Ölmeden Önce Görülmesi Gereken Yerler

Mantıklı `Haber` ekibi olarak dünyanın her yerini gezdik gördük. Edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda hayata bakış açınızı değiştirecek yerler keşfettik. İşte o yerler:

the most lonliest

1. Afganistan

Afganistan'ın öyle bir büyülü yapısı varki kameraman arkadaşımız Cevat Pire'yi Talibanlarla ot çekerken yakaladık ve kameramanımız Talibanlarla kalarak savaşa katıldı.

2. Japonya

Yakuzalarıyla meşhur olan Japonya'yı da görmenizi temenni ediyoruz. Ebenizinkini görün. Bu adamlarla uğraşmak cidden zor. Her yerde virüs gibi çoğalıyorlar.

3. İtalya

Mafyalarıyla ünlü bir diğer ülke olan İtalya'yı özellikle de Sicilya Adasını görmenizi tavsiye ederiz. Bu adamlar Yakuzalardan da beter. Nice ünlü babalar çıkarmıştır burası. Al Capone, Vito Ferro vs.

4. Rusya

Kızlarıyla meşhur olan Rusya Türk halkının odak noktalarından biridir. Kız ümidi ile gidip de böbreğinden olan spikerimiz Mahmut Yavşak onların son kurbanlarından biri oldu. Defalarca uyarmıştık ama bizi dinlemedi. Sikimizde mi? Değil. Rus organ mafyasına dikkat edin. Her kıza dalmayın Rusya'da.

5. Kuzey Kore

Komünizmi iliklerinize kadar hissettiren ülkedir Kuzey Kore Öyle hissettirmişlerki komünizmi adamlar, askerlerine karda çıplak eğitim yaptırıyorlar. Sanki komünizmin verdiği gazla kutupları alacak ibneler.

6. San Marino

Şimdiki durağımız ünlü futbol ülkesi San Marino. Futbol maçlarıyla ünlü bu ülke ününü kazandığı kupalardan değil kaybettiği maçlardan alıyor. Messi 1 yılda 50-60 gol atarken bu takım 22 yılda 19 gol atabilmiş. Buraya gitmek istiyorsanız futbolcu olarak kalabilirsiniz. Halı sahalarda harikalar yaratan ekibimize çay dağıtan değerli abimiz Hüseyin Kopuz şu an San Marino'da defansın belkemiği.

7. Katar

Arap Yarımadası'nın önemli ülkelerinden olan Katar dünyanın en zengin ülkesidir. Bunun sebebi petrol rezervinin çok olması. Petrol rezervinin çok olmasının yan etkileri de var. Halk zevk olarak petrol içip petrol işiyormuş. Adamlar petrol partisi yapıyor her gün. Biz de burada ıhlamur içelim.

Mantıklı sözlükte hükümet değişimi tamamlandı. Kabine açıklandı

Türk Psikyatri Derneği'nden Soma'da Yaşanan Faciaya Tepki

Türk Psikyatri Derneği'nden Soma'da Yaşanan Faciaya Tepki

Mantıklı Sözlüğün İçi Yanıyor

Mantıklı Sözlüğün İçi Yanıyor

Mantıklı Sözlük Dişi Arıyor

Mantıklı Sözlük Dişi Arıyor

Her otobüste olan mutlak tipler

Her otobüste olan mutlak tipler

Her otobüste olan mutlak tipler

Sosyal Medya Gülme Tipleri

Sosyal Medya Gülme Tipleri

Her Beden Eğitimi Dersinde Olan Mutlak Tipler

Her Beden Eğitimi Dersinde Olan Mutlak Tipler

Gece yapılabilecek 6 şey

Metal Müzik Dünyasının Yaşayan En İyi Vokalleri

Google'dan Kış Olimpiyatları Doodle

Ölmeden Önce Görülmesi Gereken Yerler -2-

Sözlükspot'a Neler Oluyor?

Genel Kurul'da Soru Önergesi Vermek İsteyen Milletvekili Bacağından Bıçaklandı