Her Beden Eğitimi Dersinde Olan Mutlak Tipler

Beden Eğitimi Dersleri ... Klasik öğrencinin en sevdiği ders . Aslında diğer inekler de severdi ama , hocalara yalakalık olsun diye söylemezlerdi . Beden dersin sabahsa sıçtın . " Sabah sabah çekilir mi yeaaaaa " nidaları yükselir sınıfftan. Ama Cuma günü son iki saat dadından yenmez ... Şimdi bu dersteki öğrence tiplerini beraber tanıyacağız .

lion of anatolia

-1. Rahat Adam

Bu piç, top oynamaktan anlamaz genelde . Çoğu maçta kalecidir . İyi kaleci olduğu için değil , en kötü oynayanlardan olduğu için kaleye geçer . Yada sokulur . Bu piçe çalım at , ooooo diye gelir tebrik eder . Tüm takımın emekleri bu itin bacak arasından yediği goller yüzünden heba olur .

-1. Takımın Forveti

Bunun yeri , rakip kalecinin yanı . Lakabı " beleşci " . Ne çok iyi , ne çok kötü oynar . Ama Gol atar bir şekilde .
Herif kimseye de yaranamaz zaten . " gene beleşten attın " derler gol attıktan sonra . Çakma Messi'ye yakın bir artizlik derecesi vardır Kızlar izliyorsa performansında %100 artış gözlenir . Bi takip edin gol attıktan sonra da kızlara doğru bakıyor zaten piç kurusu .

-1. Takımın Forveti

-1. Panter

Bu arkadaş sınıfın kalecisidir . Genelde hırslı olur . Eşofman yırtmaktan evde çok sopa yemiştir bu. Betonda
bile uçar. Ona dağ daş farketmez . Lakabı "Panter" dir genelde. Güçsüz takıma verilir . " sizin kaleciniz var bizde yok " gibi bir savunmaya mahal verir . Topu tuttuktan sonra alır elin . Şöyle bir süzer etrafı . Atar sonra rastgele bir yere ama bozuntuya vermez , " gooş goooooş " diye bağırır .

Ağır Abi

Bu genelde oynamak istemez . Nazlanır . Ama ısrarlar sonucu , o lanet giresi kundurasıyla girer oyuna . Her vurduğu top auta gider piçin . Kızamıyor da kimse . Malum zorla soktun oyuna .Paran mı yok git bir ayakkabı al lan . Genelde defansta durur . Bu da anlamaz toptan . Her topa pis burun vurur amk barzosu . " Gelen topa aban " Sözü buna söylenmiştir .

-1. Takımın Azimlisi

-1. Takımın Azimlisi

-1. Takımın Messi'si

-1. Defansın Bel Kemiği

Vay ayı vaaaay . Bu genelde iri olur . Defansın baş adamıdır . Kalıplı falan da birşey zaten . Kodummu oturtur köpek Bide krampon giydiyse , ki nasılsa çok koşmuyor geleni indiriryor , böyle bir ihtimal mevcut , sıçtığının resmidir . Yaklaşamazsın zaten korkudan . Bi Çarpar , Fukara sümüğü gibi yapışırsın yere . Aman akıllı ol çok bulaşma . İte vurur gibi vurur sana . Bide Topa vuruşu vardır bunun , akıllara zarar Top falan değerse bunun çektiği , açar bakarsın , kızarmış domates gibi Tepki 81 ilde aynıdır ; " vay hayvan vaaaay " ...

-1. Takımın Azimlisi

At gibi koşar her yere . Bunun takımındaysan kazanmaktan başka çaren yok .
Çok hırslıdır bu adam Kendi hata yaparsa , " hadi hadi hadi moral bozmak yok " der .
Ama hata yapan sen isen, " lan napıyonuz amk ? mal mısın laaan ? " v.s . Maç bitene kadar giydirir sana .
Unutmaz da zaten . Bir ay sonra hata yap , Hatırlatır söyler sana geçen yılki hatanı. " vay amk " dersin .
Heralde defter tutuyor piç .

-1. Takımın Messi'si

Sezarın hakkı bu piçe . İyi top oynar yalan yok . Ama cimridir köpek Defanstan alayım , herkesi çalımlayayım , millet taze yarak görmüş gelin gibi baksın ister . Güzel de çalım atar . En çok rahat adama atar zaten .
Defansa kadar gelir çalım atmak için , bakar şöyle bi , karşısında çakma Puyol varsa pas verir , yoksa gene çalıma gider Gol atamazsa ; " Kanka VAllaha pas verecektim de önün kapalıydı , dağlar denize dikti , Pluton geriye gidiyordu ... " gibi birçok bahane uydurur . Neyse de bundan olmak istersin . Oynuyor bir şekilde .

Mantıklı sözlükte hükümet değişimi tamamlandı. Kabine açıklandı

Türk Psikyatri Derneği'nden Soma'da Yaşanan Faciaya Tepki

Türk Psikyatri Derneği'nden Soma'da Yaşanan Faciaya Tepki

Mantıklı Sözlüğün İçi Yanıyor

Mantıklı Sözlüğün İçi Yanıyor

Mantıklı Sözlük Dişi Arıyor

Mantıklı Sözlük Dişi Arıyor

Her otobüste olan mutlak tipler

Her otobüste olan mutlak tipler

Her otobüste olan mutlak tipler

Sosyal Medya Gülme Tipleri

Sosyal Medya Gülme Tipleri

Her Beden Eğitimi Dersinde Olan Mutlak Tipler

Her Beden Eğitimi Dersinde Olan Mutlak Tipler

Gece yapılabilecek 6 şey

Metal Müzik Dünyasının Yaşayan En İyi Vokalleri

Google'dan Kış Olimpiyatları Doodle

Ölmeden Önce Görülmesi Gereken Yerler -2-

Sözlükspot'a Neler Oluyor?

Genel Kurul'da Soru Önergesi Vermek İsteyen Milletvekili Bacağından Bıçaklandı