abi vurma 4 cocugum var
Puanı : 444.95
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Washington DC Surf Yarışmalarında Türk Sporcu Dünya Rekoru Kırdı.

    WASHINGTON, `DC` — `Nil` Erkoçlar her yıl düzenlenen geleneksel Washington, `DC` Boru Eleme yarışmalarında üstün bir başarı sağladı.Erkoçlar Kelly Slater, Billy Kemper, Jadson Andre ve 3 diğer sporcuyu boru eleme yarışmasında geride bıraktı. Sponsorlar tarafından belirlenen ve bir çok insanın hayalini süsleyen $1 Milyon dolar değerindeki ödül Erkoçlar için pek bir şey ifade etmiyor diye çıkan söylentilerin ardından Erkoçların menajeri tarafından yapılan kısa `basın` açıklamasında " Erkoçlar bugün geleneksel Washington `DC` Boru Eleme turnuvasında 1. liği kimseye bırakmayarak göğsümüzü kabarttı." detaylı açıklamaları Erkoçlar ile görüşmesinin ardından yapacağını belirten menajer Alexandro Papaya Erkoçların turnuvanın tamamlanmasının üzerinden 4 saat geçmiş olmasına rağmen halen denizden çıkmadığını ve yetkililerin kendisine ulaşmaya çalıştıklarını belirterek tüm sporcu ve organizasyona sponsorluk eden firmalara teşekkürlerini iletti.

    08.12.2013 20:57
  • Mantıklı Sözlük Eğitim Sistemindeki Çarpıklığa Son Vereceklerini Açıkladı.

    Mantıklı sözlük müdavimlerinden "mantıklı piç" takma isimli kullanıcı yaptığı `basın` açıklamasında, ~Mevcut sözlük `eğitim` sisteminde bir çok eksikler olduğunu ve bu konu üzerinde detaylı bir araştırma yaptıklarını, eksikliklerin giderilmesi için en kısa zamanda gerekli mercilere baş vuracaklarını hatta sözlük camiasına "Sözlük Profesörü" ünvanını kazandıran ilk sözlük olacaklarını açıkladı~ sözlerine bu oluşumun tamamlanmasının 30 ila 40 yıl arasında süreceğini ancak herkesin sabırlı ve özverili olması gerektiğini belirterek devam eden "mantıklı piç" mağdur yazarların yanındayız, `eğitim` hakkı engellenemez diyerek yetkililere gönderme yaptı.

    08.12.2013 20:35
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.