lion of anatolia
Puanı : 2028.08
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Mantıklı Sözlüğün İçi Yanıyor

    Çünkü gün kömürden daha kara ... sadece `biz` değil , tüm Türkiye ağlıyor . Analar ağlıyor . Çocuklar ağlıyor . Eşleri ağlıyor. Arkadaşları ağlıyor , diyorlar ki : " Mahmut çıkmadı ... Onun karısı `hamile` beni bırakın . Mahmut çıkmadı " ... Matmut çıkmadı arkadaşlar . mahmutlar çıkmadı . Acımız büyük . Hava verseler , yanarak ölecekler . vermeseler , gazdan ölecekler . Neyse de , Çarşaf kirlenmesin diye , devlete beş kuruşluk zarar vermekten kaçınan kurban olunası zihniyetler yatıyor o madenin altında . Türkiye'nin başı sağolsun ...

    15.05.2014 19:49
  • Mantıklı Sözlük Dişi Arıyor

    Mantıklı sözlüğün tek sorunu olan dişi eksikliği isyan ettirdi . Sözlük yazarları , sözlükteki yetersiz dişi sayısından isyanlarını dile getirdi . Lion of Anatolia'nın ; " Sözlükteki cinsiyetlerde , "kız"dan çok , "başka" var . itirafı ise , yazarların bu isyanda haklı olduklarını göz önüne serdi . Yazarlar bu konuda , " her yazara bir vajina " kampanyasını başlatacaklarını dile getirdiler . Sözlük moderasyon ekibi ise , sözlüğün kapısınıa " vajinasız Girilmez " yazmayı düşündüklerini belirtti . Sözlüğün dişi akıbeti ne olur bilinmez , sözlükteki tek dişi yazar " metal tanricasi " , Sözlük ekibi tarafından Müzeye kaldırıldı , ve `serin` ortamda muhafaza ediliyor . Son olararak belirtmek isterim ki, artık sözlüğümüze , D'amsız girilmez ...

    29.04.2014 17:08
  • Her otobüste olan mutlak tipler

    Otobüsler / Minibüsler / Metrolar ... ne kullanıyorsanız . Kısa yolculuklarda `, araba` olmadığı `zaman` mahkumsun arkadaş . İçinde binbir çeşit `insan` da cabası tabi . Dilerseniz gelin bu tipleri beraber tanıyalım.

    18.04.2014 17:55
  • Sosyal Medya Gülme Tipleri

    Çığ gibi büyüyen sosyal ortamlarda , farklı farklı gülen insanları farketmediniz mi ? `Biz` farkettik , ve dedik ki ; Bu gülmeler , kişilikle birebir alakalı . Gelin bu kişilikleri beraber inceleyelim .

    12.04.2014 11:09
  • Her Beden Eğitimi Dersinde Olan Mutlak Tipler

    Beden Eğitimi Dersleri ... Klasik öğrencinin en sevdiği ders . Aslında diğer inekler de severdi ama , hocalara yalakalık olsun diye söylemezlerdi . Beden dersin sabahsa sıçtın . " Sabah sabah çekilir mi yeaaaaa " nidaları yükselir sınıfftan. Ama Cuma günü son iki saat dadından yenmez ... Şimdi bu dersteki öğrence tiplerini beraber tanıyacağız .

    11.04.2014 18:58
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.